Ronald Welgemoed - zang
Marko Taling - gitaar
Geert Poort - basgitaar
André Koelewijn - drums

NO-NONSENS COVERROCK OP Z'N HEFTIGST!

'T WEER is een rockcoverband met een geheel eigen stijl. Geen doorsnee covers; elk nummer is bedoeld om op te springen en te dansen!

'T WEER bestaat uit doorgewinterde rockmuzikanten, die de vaderlandse podia al betraden terwijl het grootste deel van het publiek nog niet was geboren.
Twee leden (Marko en Geert) maakten deel uit van de fameuze rockband STORM en kunnen terug kijken op een turbulente tijd als voorprogramma van Normaal en Rowwen Hèze en zelfs een paar kleine hits.
De zanger heeft een lange historie van bands, waaronder Rotjoch en hij werd derde in de Grote Prijs van Nederland met Rebel.
De drummer heeft 15 jaar podiumervaring met als hoogtepunt de halve finale Regio West van The Clash of the Coverbands in 2012/2013.

Het repertoire van 'T WEER bestaat uit covers uit een breed genre; van heftig rockende smartlap tot powerrock, van Robbie Williams tot Triggerfinger en van The Cult tot David Bowie.

'T WEER doet zijn naam eer aan, zoals het weer, is 'T WEER soms heel mooi, dan weer stormachtig, echter in tegenstelling tot het 'echte' weer staat 'T WEER altijd garant voor een dampende, stevige rockshow.


 

 

 

CONTACT:

06-25406031

info@drivingwheel.nl